Muutto Rósgarðurin

Pompin suurin piirtein autontakakontin päällä että sain sen kiinni. Olin pakannut loput muuttokuormani tavarat autoon. Siskoni ystävineen olivat valmistelleet ja lastanneet pojat traileriin.
Istahdan auton ratin taakse ja vilkutin pihalle seisoville vanhemmilleni. Kaarsin auton pihasta kohti aittajärveä. Olin ottanut yhteyttä Kiojaan joka omisti Rósgarðurin tallin. Sain ilokseni tietää että siellä oli tilaa kahdelle pojalleni.
Olin heti sittemmin ruvennut etsimään kämppää aittajärveltä ja samalla myös töitä autokorjaamosta. Kaikki oli järjestynyt parhain päin. Nyt minulla oli asunto, työpaikka ja tallipaikka molemmille hevosista.
Autossa pauhasi System of A Down-Lonely Day kun viimein kaarsin Rosiksen pihaan. Paikka oli näyttänyt lupaavalta jo silloin kun olin mennyt tutustumaan siihen. Ajoin auton parkkiin ja heti trailerissa alkoi mekkala. Huomasin Kiojan tulevan tallin suunnalta perässää muutama tallityttö.
Tervehdin heitä ja avasin lastausluukun. Sain osakseni muutaman hörähdyksen. Irrotin ensimmäisenä Jokerin ja peruutin innokkaan täysveriorini pihalle. Ori täräytti ilmoille korvia huumaavan tervehdyksen ja steppaili paikallaan. Talutin orin sen omaan karsinaan ja lähdin irroittamaan Merlionin. Ori otti tilanteen paljon rauhallisemmin kuin ystävänsä ja olikin ensimmäisenä taskujani kaivelemassa herkkujen toivossa.
Pyysin toista hoitajaa joka oli Kiojan seurassa voisiko tämä riisua kuljetussuojat Merlionilta joka seisoi käytävälle kiinnitettynä. Sujahdin itse Jokerin karsinaan joka oli jo hieman rauhoittunut. Ori hankasi päätänsä olkaani vasten.
Lopulta kannoin hevosten varusteet niille suunnatuille paikoille. Menin vielä sitten tarkastelemaan Jokeria ja Merlionia jotka näyttivät jo asettuneet kodiksi. Merlion nuokkui silmät puoliksi suljettuina ja Jokeri rouskutteli tälle tarjottua heinää.

Kävelin toimistoon jossa oli tarkoitus allekirjoittaa sopimus loppuun. Astuessani toimistoon katseeni kiinnittyi heti seinillä oleviin kuviin ja laattoihin. Olin iskenyt silmäni heti kauniiseen hoitaja tyttöön. Toivon että saisin jossain vaiheessa päästä juttusille tämän kanssa. Kioja vaikutti hyvin mukavalta kun juttelimme tallista ja sen ympäristöstä.Kun saimme hoidettua asiat ja Kiojalla olikin jo kiire opettamaan pieniä ratsastajia.
Jäin itse talliin. Minusta tuntui siltä että tulisimme viihtymään täällä oikein hyvin. Yritin etsiä katseellani sitä söpöä tyttöä johon olin törmännyt, mutta harmikseni tämä oli ilmeisesti poistunut. Kioja oli kyllä pyytänyt minua katsomaan tuntia. Mahtaisikohan mysteeri tyttö olla tuntia katsomassa. Ihan mielenkiinnosta suuntasi askeleeni kohti kentän laitaa. Vedin lippistä hieman syvemmälle päähäni sillä aurinko paistoi mukavasti vielä iltapäivälläkin. Kentän laidalle päästyäni kuulin kuinka Kioja neuvoi jonkinlaista koulukiemuran vääntämistä.

Nojasin puista aitaa vasten ja katselin jopa hieman tuskaisia ilmeitä ratsastajien kasvoilla. Mieluummin itse ratsastelisin vaikka maastossa kuin kentällä tämmöisessä paahteessa. Katseeni harhautui etsimään taas mysteeri tyttöä mutta se oli turhaa. Huokaisin syvään ja päätin käydä kurkaamassa miltä maneesi näyttäisi sillä voisin joku päivä viedä Jokerin sinne vapaana juoksentelemaan. Maneesissakin oli hiljaista, mutta mukavan viileä. Täällä voisin jopa harkita ratsastavani kesäisin.
Astelin kohti tallia varmistaakseni että kaikki oli oreilla hyvin enne kuin lähtisin ajamaan kohti asuntoani. Oritallissa oli mukavan viileää ja rauhallista. Molemmat orit nuokkuivat ja katsoivat minua sen näköisinä että oliko pakko herättää. Naurahdin hieman ja lähdin kohti autoani joka oli varmasti kuin sauna. Olin saanut luvan jättää trailerin tallin pihaan parkkiin ettei minun tarvitsisi survoa sitä pienen kerrostalo asuntoni parkkipaikalla.Juuri kun olin kaartamassa tallin pihasta pois näin vilauksen mysteeri tytöstä kävelemässä kohti tallia ratsastajien kanssa.Näkemisiin mysteeri tyttö toivottavasti näemme pian.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maastoilua ja naishaaveita

Miesflunssa ja tuuraaja

Häätöuhan alla