Maastoilua ja naishaaveita

Oli taas se aika vuodesta kun hevoset olivat kuorrutettu mudalla joka oli kuivunut yhtä rapeaksi kuin KFC kanansiivet. Harjasin jo toista kierrosta paskaa pois Merlionin kyljistä. Viereisessä karsinassa 15-vuotias Verneri raappasi Jokerin kylkiä. Säälin tätä hieman sillä olihan rakas puoliveriseni osittain valkea. Olin hakenut pojille liikuttajaa sillä töissä on ollut paljon kiirettä joten tallilla käyminen on jäänyt viikolla vähäiseksi. Merlion kävi maastoilemassa ja tunneilla kokeneilla ratsastajilla 2-4 kertaa viikossa. Kuulin ähkimistä Jokerin karsinasta. Uteliaisuudesta menin kurkkaan vastapäiseen karsinaan. Jokerin takaa ilmestyi rapanaamainen Verneri joka valitti hiekan jyvistä hampaittensa välissä.

Hetken kuluttua seisoimme pihalla täysissä varustuksissa valmiina uhmaamaan sadetta ja tuulta. Tarkoituksemme oli kiertää hieman pitempi maastolenkki vaikka sää ei ollut parhain mahdollinen. Jokeri alkoi steppailemaan  paikoillaan joten oli aika lähteä matkaan. Pidin tällä kertaa perää ja annoin Merlionin  kulkea omaa tahtia. Verneri kovasti yritti selittää minulle jotain mutta suurin osa sanoista katosi tuulen mukana. Ajatukseni harhautuivat töihin ja siellä tapaamaani naisasiakkaasen joka kävi korjauttamassa isänsä auto viime viikolla. Olimme korjaamon poikien kanssa istuneet katsomassa kun nainen kovasti yrtti selittää paikan omistajalle auton ongelmaa. Tosin me taisimme keskittyä johonkin muuhun kuin keskusteluun. Naisella oli upea treenattu kroppa ja pitkät ainakin lantiolle ylettyvät vaaleat hiukset. Ja se lempeä kat...

Putosin haaveistani kun en ollut kuullut Verneri puhuvan askellajin vaihdoksesta. Edessä oleva Jokeri ei tahtonut millään kestää ravilla vaan hyppelehti laukalle vähän väliä. Merlion taas puksutti menemään reipasta ja tasaista raviaan. Edessämme avautui laukkasuora joka oli sateesta huolimatta hyvässä kunnossa. Laukkasimme pitkän matkaa ja jatkoimme sitten reitin loppuun. Saavuimme tallille juuri sopivaan aikaan sillä tuntilaiset olivat katoamassa maneesin suuntaan iloisesti rupattaen.
Huomasin Vernerin jäävän tuijottamaan tumma tukkaisen tytön perään ja virnistin itsekseni. En ilmeisesti ollut ainut jolla oli jonkinlaisia naishaaveita.

Tiputin Vernerin kotiin ja päätin poiketa kaupassa ennen kotiin menemistä. Lappaessani tavaraa ostoskoriin ja nostessani katsettani näin aivan edessäni tutun vaaleatukkaisen kaunottaren...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miesflunssa ja tuuraaja

Häätöuhan alla