Kuvaus hetki maneesissa

Merlion oli viedä sormeni mukanaan kun tarjosin orille leipäpalaa. Seisoin kuraisessa tarhassa kääriytyneenä sadetakkiin ja kumisaappaisiin. Viimeisen viikon aikana taivaalta on tullut vettä jatkuvasti ja olimme tyytyneet ratsastamaan maneesissa tai käymään pieniä pätkiä maastossa. Loimeen kääritty Jokeri piehtaroi tyytyväisenä kuralammikoissa kun taas Merlion oli jäänyt nuokkumaan viereeni. Tälläisinä päivini tallilla oli yleensä hiljaista ainakin näin lauantai aamuisin.

Olin ottanut kameran mukaan tallille joten päädyin siihen että veisin Merlionin maneesiin.Ori ei ollut aivan samaa mieltä asiasta mutta tyytyi lopulta mukaani. Laskin orin irti maneesissa, mutta tämä jäi seisomaan eteeni hölmistyneenä.  Siirryin itse kauemmas ja otin muutamia kuvia. Meni hetki ennen kun ori heräsi eloon ja pyörähti seläleen hiekalle. Sen jälkeen alkoi pieni pukkilaukkasarja esitys.

Illalla siirrellesäni kuvia koneella suurin osa niistä oli tärähtäneitä ja huono laatuisia. Mutta tämä lukeutui yhdeksi lempikuvastani:

©Hemsbury Stables/J.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maastoilua ja naishaaveita

Miesflunssa ja tuuraaja

Häätöuhan alla